SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa
Akhisar Antalyaspor Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Çaykurrizespor Eskişehirspor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Mersin idman yurdu Osmanlıspor Sivasspor Trabzonspor

TAŞOVA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

TAŞOVA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI
Bu haber 19 Mart 2019 - 11:39 'de eklendi ve 1.087 views kez görüntülendi.

Taşova Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, Amasya’da yapılan yıldız kızlar kros yarışmasında il birincisi olan Adem Sezgin Yatılı Bölge Ortaokulu Atletizm Kız Takımını ağırladı.
Okul Müdürü Ümit Turan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Sağıroğlu’ndan yarışmalar hakkında bilgi aldı. Tümer, “Sportif faaliyetlerde başarılı öğrencilerimizi keşfedebilmek önemlidir. Bu yetenekli öğrencilerimizin atletizm branşında almış oldukları başarılar da bunun bir göstergesidir. İnşallah öğrencilerimizin almış olduğu başarılar daim ve devamlı olur. Çünkü sporda devamlılık esastır. Sportif faaliyetlerde başarılı olmak için de çok çalışmak ve disiplinli olmak gerekir. Bu anlamda öğrencilerimizi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum diyerek bölge yarışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA